Best Western Plus Rotterdam Hotel

Beschikbaarheid en prijzen
Best Western Plus Rotterdam is een 4-sterrenhotel bij Rotterdam The Hague Airport, in de Rotterdamse wijk Overschie. Dit moderne airporthotel is de ideale uitvalbasis om de stad Rotterdam en andere toeristische trekpleisters zoals Delft, Den Haag en Leiden te bezichtigen.
Uw tijdelijke onderkomen is dan ook makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto. In de directe omgeving kunt u uitstekend wandelen en fietsen.
In het hotel-restaurant kunt u naast een uitgebreid ontbijt ook terecht voor lunch en diner. Er wordt gekookt met dagverse en per seizoen wisselende ingrediënten. De menukaart biedt een gevarieerde keus.
Aan de bar schenkt de barman u graag een cocktail of ander drankje naar keuze in. Bij mooi weer geniet u op het terras van een mooi uitzicht over de Overschiese Plassen. Als u uw eigen fiets bij u heeft dan kunt u deze kwijt in de gratis fietsenstalling. Ook is het mogelijk om een fiets te huren bij het hotel. In het hele hotel kunt u gratis gebruik maken van draadloos internet. Voor uw auto is er gratis parkeergelegenheid beschikbaar.
Beschikbaarheid en prijzen

Best Western Plus Rotterdam staat in Rotterdam, direct naast luchthaven Rotterdam The Hague Airport, op 6 kilometer van het centrum en 18 kilometer van Den Haag. Vanuit uw accomodatie kunt u een heerlijke wandeling maken om de Overschiese plas. Tevens is het gebied uitermate geschikt voor een fietstocht. Vanaf uw hotel fietst u zo naar het centrum van Rotterdam.

Ook Delft, Berschenhoek en Bleiswijk zijn prima te bereiken op de trappers. Op nog geen vijf minuten van het hotel ligt Diergaarde Blijdorp. Deze dierentuin is in 2011 en 2012 door Zoover uitgeroepen tot beste dierentuin. Hier kunt u met het hele gezin een leuke dag uit beleven en kennismaken met een groot aantal verschillende diersoorten.

Tips!

Diergaarde Blijdorp

breng een bezoekje aan een van de oudste dierentuinen van het land.

Stedentrip Delft

ontdek tijdens uw bezoek aan Delft het verhaal van Willem van Oranje, ontmoet Johannes Vermeer en beleef het wereldberoemde Delfts Blauw.

Kunsthal Rotterdam

bezoek de in 1992 opgerichte Kunsthal Rotterdam. Met contrastrijke en spraakmakende tentoonstellingen en activiteiten, weet de Kunsthal op innovatieve wijze steeds weer nieuw publiek aan zich te binden.

Markthal Rotterdam

verdwaal in deze imposante hal met zo’n 100 vers units, 15 food shops en diverse restaurants met daaronder een supermarkt en vierlaagse parkeergarage.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *