Hotel Millings Centrum

Hotel Millings Centrum
Beschikbaarheid en prijzen

Het 3-sterren Hotel Millings Centrum staat midden in het leuke Gelderse dorp Millingen aan de Rijn, op 15 kilometer van Nijmegen. Het bevindt zich op 7 kilometer van Zevenaar (let op: hemelsbreed!); met de fiets kunt u overdag het pontje nemen om er te komen, met de auto maakt u een omweg als u Zevenaar wilt bereiken.

Dit gezellige en veelzijdige familiehotel is prachtige gelegen aan de rivier en in natuurreservaat De Gelderse Poort. Door de groene omgeving lopen vele mooie wandel- en fietsroutes. Verken het historische plaatsje Millingen, laat u verwennen in het gerenommeerde restaurant en haal uw hart op in het Gelderse landschap. Dat wordt op en top genieten!

Faciliteiten

In het sfeervolle en gerenommeerde hoteleigen à-la-carte-restaurant kunt u genieten van een met zorg bereid diner of dagmenu, gemaakt met verse ingrediënten en geïnspireerd op de nationale en internationale keuken. In het hotel is een gezellige bar aawezig, waar een huiselijke sfeer hangt zodat iedereen zich er snel thuis kan voelen.

Op mooie zomerse dagen kunt u een plekje zoeken op het gezellige terras. Uw auto kunt u kosteloos parkeren voor de deur en in de openbare ruimtes van het hotel is gratis WiFi voor u beschikbaar.

Kamers

Luxe en comfort staan hier hoog in het vaandelDe 29 moderne hotelkamers zijn voorzien van televisie en een badkamer met toilet en douche. Mindervalidenkamers zijn aanwezig, evenals kamers op de begane grond. Deze laatstgenoemde kamers zijn altijd slechts op aanvraag boekbaar.

Omgeving

Hotel Millings Centrum heeft een mooie en rustieke ligging aan de rivier, in het centrum van Millingen. Het gemoedelijke hotel is omgeven door schitterende natuur waar u de prachtigste wandel- en fietstochten kunt maken. Zo ligt op de plek waar de Rijn zich vertakt in de Waal en in de Nederrijn het natuurgebied De Gelderse Poort, dat zich uitstrekt tussen Arnhem, Nijmegen en Emmerich.

Dit afwisselende rivierenlandschap is een uitzonderlijk gebied in Europa. Naast de uiterwaarden behoren ook de grote binnendijkse natuurgebieden, zoals de Ooijpolder en het Oude Rijnstrangengebied tot De Gelderse Poort. Het belangrijkste onderdeel is de Millinger Waard, dat een belangrijke toeristische trekpleister is met bijzondere diersoorten als bevers, wilde konikspaarden en gallowayrunderen. Midden in de Millingerwaard ligt bovendien een populaire theetuin, waar u heerlijk bij kunt komen van wandeling of fietstocht.

Wilt u genieten van wat stedelijke gezelligheid dan bent u zo in de historische Keizer Karelstad Nijmegen. Struin langs de hippe boetiekjes in de winkelstraten van de ‘oudste’ stad van Nederland. Of fiets eens de grens over naar Kleve, waar u door de winkelstraten fleneert, het winkelcentrum EOC aan de Hoffmannallee bezoekt of op een terrasje neerstrijkt. Op verschillende markten in Kleve zijn leuke snuisterijen en streekproducten te vinden.

Beschikbaarheid en prijzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *